2017

Global Opvarmning

Invictusløbet foregik dette år i Odense, og fokus var rettede mod et af de helt store problemer vores elskede jordklode står overfor, Global Opvarmning.
Spejdere er over hele verden kendt som gode miljøambassadører. De var derfor inviteret til miljøkonference, et event stablet på benene af en stor koncern, med mange firmaer under sig, der havde stor succes med deres grønne og miljøbevidste visioner!
I den forbindelse kom spejderne forbi flere af koncernens virksomheder, hvor de blandt andet hjælper til i tøjproduktionen og undersøger kemikalier. Men for hvert sted fik spejderne mere og mere begrundet mistro til koncernens miljøbevidsthed. Det hele var en stor løgn og i virkeligheden var de nogle store svindlere og miljøsvin!
I samarbejde med en gruppe aktivister, begyndte spejderne at kæmpe imod koncernen. Spejderne møder desuden en gruppe mennesker, hvis by er oversvømmet grundet temperaturstigningerne. De hjælper indbyggerne ved at dykke ned og hente hvad der endnu kan reddes!
Til sidste stables en stor demonstration på benene, skovlen kommer endelig under koncernen og deres vanvittige ødelæggelser af vores planet blev stoppet!