2016

Den Kolde Krig

Dette år foregik Invictusløbet omkring Horsens og Vejle, og spejderne blev kastet lige ind i en højspændt tid hvor ingen vist hvad der ventede om næste hjørne, Den Kolde Krig!
De Allieredes agenter havde gøremål i Østberlin. De sendt bud efter spejderne, da de mente de ville kunne klare opgaven, på den fjendtlige side af muren bedst!
Stasis spioner havde desværre opsnappet disse oplysninger, de lå i baghold og arresterede spejderne kort tid efter de var kommet ind i landet.
Mens deres skæbne blev diskuteret, kom spejderne i arbejdslejr, hvor hårde fangevogtere, ussel mad og meget lidt søvn herskede. De Allierede kom naturligvis spejderne til undsætning og samme stablede de en masseflugt på benene!
Missionen var gået i vasken, så i stedet gjaldt det for spejderne om at få renset deres navn og komme tilbage til vestberlin.
Med hjælp fra De Allierede forfalskede spejderne malerier for at skaffe penge, de skulle fremstille falske pas, rede flere af De Allieredes agenter fri og snige sig ind på Stasis spioner og slette oplysninger om spejderne og dermed rense deres navne!
Til sidst skulle spejderne tilbage til Vestberlin, og gennem et hul i muren kunne de krydse en bred å og endelig var de i sikkerhed igen!